Best Songs

Muziek is enorm breed, iedere dag opnieuw worden er in alle stijlen nieuwe songs uitgebracht. Ieder nummer heeft zijn eigen kenmerken en unieke aspecten. Om van al deze stijlen de beste nummers in kaart te brengen is lastig en altijd discutabel! Maar na jarenlang input van duizenden mensen vindt je de best songs nu bij elkaar in de top 100 songs. Zo maak je kennis met het neusje van de zalm van de muziek!

Top 100 songs

Op een top100 songs op te stellen, moeten er vele keuzes gemaakt worden! Er wordt uitgegaan van jarenlange ervaring en feedback vanuit grote testgroepen. Helaas kan het altijd zo zijn dat jou absolute favoriet er niet tussen zit. Je kunt er echter zeker van zijn dat de top 100 songs altijd songs bevatten die jij leuk zult vinden! Daarmee is de top 100 songs eigenlijk essentieel om te hebben, veel van de huidige muziek is er immers door geinspireerd.

Het perfecte cadeau!

Je kunt de top 100 songs voor jezelf houden, maar dat hoeft natuurlijk niet! De kans dat een ander de muziek in de top 100 songs ook leuk vindt is enorm groot. Het is daarmee een ideaal cadeau voor elke leeftijd. Wie weet ben jij wel degene die hen heeft laten kennis maken met die ene plaat die hun leven lang favoriet zal blijven!

Hieronder hebben we de top 100 songs voor je neergezet, zodat je zelf eens een kijkje kunt nemen!

Terug naar overzicht