Fighting games

Vechtsport is een essentieel onderdeel van onze samenleving. Hoe zeer het tegenwoordig ook ontkent wordt, vroeger was vechtsport essentieel om een prooi te vangen of jezelf te verdedigen tegen hen die je kwaad wilden doen. Tegenwoordig is het doorontwikkeld tot een sport die gaat om de correcte uitvoering en het wedstrijd onderdeel. Games spelen hier handig op in, door de natuurlijke interesse voor vechttechnieken zijn er vele verschillende vechtgames ontwikkeld!

Vechtstijlen

Vechten kan op verschillende manieren, zo heb je bijvoorbeeld de bekende manieren, zoals: judo, Karate, Jiu Jitsu. De talloze vechtstijlen zorgen voor verschillende games, die allemaal hun eigen eigenschappen hebben. Zo heb je vechtstijlen die meer focussen op het stoten en schoppen waar andere soorten meer focussen op het werpen en stoeien.

Ga het gevecht aan

De huidige wereld van de games zorgt ervoor, dat je je vaardigheden kunt uitoefenen op iedereen ter wereld. Door middel van een internet staat de hele wereld met elkaar in verbinding. Je kunt het daardoor opnemen tegen spelers van over de hele wereld. Zo kun je proberen of je vecht skils werkelijk zo goed zijn als dat je dacht dat ze waren. In de link hieronder zie je tal van games die je leuk zult vinden als je van vechtsport houdt.

Terug naar overzicht