Foute uur top 500

Het foute uur is al jarenlang een waar begrip op het radiostation Q-Music. Een uur lang worden de aller foutste platen achter elkaar gedraaid. Wat deze platen precies fout maakt is per plaat verschillend, maar je zult direct herkennen dat een plaat fout is. Sommige platen zijn ook een ware guilty pleasure. Dit zijn nummers die je eigenlijk niet leuk zou moeten vinden, maar wel leuk vindt! Voor het foute uur geld een duidelijke regel.

Hoe fouter hoe beter!

Hoe belachelijker of guiltier een nummer is, hoe beter deze zal scoren in de foute uur top 500! Het zal je misschien verbazen hoe leuk foute nummers eigenlijk zijn. Het luisteren van foute nummers zorgt voor sfeer, gezelligheid en de nodige dosis humor. Daarmee zijn de foute hits vaak het nodige voer voor een geweldig feestje!

De foutste nummers bij elkaar!

Er zijn wereldwijd duizenden foute nummers, maar er kunnen er maar enkele het foutst zijn! Deze zijn samengevat in de foute uur top 500. Je hoeft dus niet langer te zoeken naar de nummers die jou feestje aan de gang zullen krijgen, of een lach op je gezicht zullen toveren als je bezig bent met de dagelijkse werkzaamheden!

Hieronder hebben we de foute uur top 500 voor je weergegeven!

Terug naar overzicht