Game console charts

Game console charts zijn lijsten waarin de beste consoles bij elkaar gezet worden. Er zijn verschillende consoles verkrijgbaar en het is van heel veel factoren afhankelijk welke je koopt. Naast de specificaties van het apparaat zijn er talloze verschillende pakketten verkrijgbaar met controlers, games en accessoires. Wij gaan je helpen met het kiezen van de juiste console op basis van deze opties.

De verdeelde meningen

Naast de rationele factoren, zoals de specificaties en de aanbiedingen bestaat er een grote onenigheid over welke console beter is. Zo zijn er ware playstation, xbox en wii fans. Zij zullen, ondanks enige nadelen toch hun gebruikelijke console is omdat zij vertrouwen op de voortdurende kwaliteit van de leverancier. Om deze meningen te helpen, helpt worldcharts.nl je bij het vinden van de beste aanbieding van jou console!

Kies je favoriete console

In de link hieronder word je doorgestuurd naar een pagina die vol staat met verschillende consoles! Je kunt hier verkennen welke actuele aanbiedingen er zijn. Hierbij staat precies welke console, accessoires en games er geleverd worden voor welke prijs. Als je besluit tot koop over te gaan weet je in ieder geval zeker dat je hebt gekozen voor een prettige en betrouwbare shop, waar je zeker geen spijt van zult krijgen!

Xbox One De Xbox One is een van de leidende consoles van dit moment. Met grote concurrentie van de PS4 en Nintendo Wii staat de Xbox One aan de top van de gaming industrie. De Xbox is onder velen een zeer geliefd console dat wereldwijd... Lees verder Xbox 360 Het was een moment, waar duizenden mensen wereldwijd op hebben gewacht. De release van de Xbox 360 was een langverwacht en zeer gewaardeerde release door Microsoft! Met De Xbox 360 werd definitief de strijd aangebonden met het... Lees verder Playstation 3 Playstation is al jarenlang een zeer sterk console in de markt. De onsloopbare Playstation 1 voerde door zijn gebruiksgemak jarenlang de boventoon in de console markt. Nu, twee generaties verder, heeft playstation zicht v... Lees verder Playstation 4 De playstation 4 is de lang verwachtte update op de playstation 3. Na jaren van speelplezier op de playstation 3 is de update nodig en met veel succes doorgevoerd! De playstation 4 is wederom een daverend succes. Op deze ... Lees verder Nintendo Wii Nintendo, we kennen het al sinds het begin der consoles. Elke keer opnieuw weet nintendo zich de markt terug in te werken. Met de komst van de Nintendo Wii boorden zij een hele nieuwe markt aan. De Nintendo Wii zorgt voor ... Lees verder Nintendo Wii U Jarenlang stond de Nintendo bovenaan de lijst van consoles, met de steeds maar toenemende concurrentie besloten ze een andere weg in te slaan. De Nintendo Wii en Nintendo Wii U zijn dan welliswaar consoles, maar de speel... Lees verder Nintendo 3DS De Nintendo DS is al jarenlang een van de beste handheld consoles op de markt. Vanaf nu zet Nintendo definitief de concurrentie op achterstand. De Nintendo 3DS heeft een wel hele speciale update gekregen die anderen het na... Lees verder PS Vita De PS Vita is een hoogstaand console van playstation, gemaakt om jou onderweg een geweldige game ervaring te geven. De PS Vita is de opvolger van de PSP de portable playstation die iedereen onderweg moest verbinden met hun f... Lees verder