Worldcharts.nl

Ben jij op zoek naar een hitlijst? Dan zit je bij worldcharts.nl dus echt aan het juiste adres, nergens anders op het internet vindt je zo veel hitlijsten acuraat bij elkaar! Worldcharts.nl is opgezet door echte muziekliefhebbers! Dat wil zeggen dat er nauwkeurig wordt gekeken wat nu echt de meerwaarde is, voordat de hitlijst geplaatst wordt. Zo worden alle slechte lijsten eruit gefilterd en blijf jij je focussen op de allerbeste lijsten die je echt nieuwe muziek leren kennen.

De beste muziek in iedere hitlijst

Hitlijsten zijn lijsten met daarin artiesten en titels gesorteerd op populariteit. Deze lijsten worden al jaren gebruikt om nieuw hits te vinden, nieuw talent naar boven te laten drijven en om muziek te checken. De lijsten worden op verschillende manieren ingedeeld, zoals de beste klassiekers, beste nieuwe binnenkomers etc. etc. het is daarom enorm belangrijk

Iedere stijl zijn eigen hitlijst

Naast lijsten als de beste nieuwe binnenkomers, worden ze ook gesorteerd per stijl. Zo check je bijvoorbeeld de beste pop, rock of metal. Maar ook bijvoorbeeld de beste kerstliedjes, leuke sinterklaas hits en ga zo maar verder. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is ene hitlijst voor en het leukste is, dat deze altijd relevant zijn. Het zal je werkelijk waar verbazen wat er allemaal tussen zit!

Hitlijsten vindt je op..

Als je op zoek bent naar hitlijsten, dan kun je dus terecht op? Juist, Worldcharts.nl! We werken hard, iedere dag weer. Om deze website tot een zo groot mogelijk succes te maken. Dat kan alleen door jou te voorzien van de beste hitlijsten. En dat doen we dan ook! Ben jij het niet eens met onze site of mis je iets? Neem dan even contact op, dan werken we er samen aan!

Best songs   Muziek is enorm breed, iedere dag opnieuw worden er in alle stijlen nieuwe songs uitgebracht. Ieder nummer heeft zijn eigen kenmerken en unieke aspecten. Om van ... Lees verder Best Albums   Wereldwijd zijn er al duizenden albums uitgekomen en daar komen wekelijks nieuwe albums bij! Maar ook hierin zijn natuurlijk betere en mindere te onderscheiden. Op ... Lees verder Top 1000 Het is al jarenlang een waar begrip, de top 100 aller tijden. Ieder jaar opnieuw vinden er aanpassingen plaats, in het streven naar de beste lijst ooit gemaakt. De top 1000 kan gezien worden als essentiële muziek voor ied... Lees verder Kerstliedjes Het is ieder jaar opnieuw weer een magische periode de feestdagen! Families komen samen, er wordt lekker gegeten en iedereen trekt zijn mooiste nieuwe outfit aan. De kerstsfeer komt tot stand door de kerstversiering, lampj... Lees verder Foute uur top 500 Het foute uur is al jarenlang een waar begrip op het radiostation Q-Music. Een uur lang worden de aller foutste platen achter elkaar gedraaid. Wat deze platen precies fout maakt is per plaat verschillend, maar je zult... Lees verder Ibiza muziek De muziek op Ibiza is al jarenlang erg kenmerkend voor een grote muziekbeweging. De Ibiza muziek heeft een bepaalde energie en romantiek die nergens anders gevonden kan worden! Om jou te helpen bij het vinden van deze muzi... Lees verder Jaren 90 muziek De jaren 90 waren een unieke tijd, zeker op het gebied van muziek! De jaren 90 muziek is een van de meest geliefde muziekstijlen tot nu toe. Een bekende stroming was bijvoorbeeld de happy hardcore, die afgewisseld werd ... Lees verder Sinterklaasliedjes Het heerlijke avondje, het is iets waar de kinderen en ook de ouders een jaar lang naar uitkijken. Sinterklaas is al generaties lang een echte traditie en de goedheilig man weet ieder jaar weer de juiste cadeautjes n... Lees verder Zeroes top 100 De zeroes zijn de jaren die na de jaren 90 volgen, dat wil dus zeggen van 2000 tot 2010. Ook in die periode is er veel populaire muziek gemaakt die niet vergeten mag worden! Net zoals bij de 90s is ook voor deze generati... Lees verder