Nintendo 3DS

De Nintendo DS is al jarenlang een van de beste handheld consoles op de markt. Vanaf nu zet Nintendo definitief de concurrentie op achterstand. De Nintendo 3DS heeft een wel hele speciale update gekregen die anderen het nakijken geeft. De Nintendo 3DS zit in dezelfde markt als bijvoorbeeld de PS Vita van Playstation. Deze consoles zijn bijzonder bruikbaar om te buiten de deur, een reis zal nooit meer saai zijn.

Games komen tot leven!

De Nintendo 3DS heeft een unieke functie die andere consoles niet hebben. Na het verschuiven van de 3D knop komt de game tot leven als een 3D game. Wat zonder twijfel een verbazingwekkend effect geeft. Heb je al ooit gegamed dat je jezelf echt in de game waant? Dat kan nu overal waar je maar wil. Daarnaast heeft de Nintendo 3 DS natuurlijk alle voordelen die je van de Nintendo DS al kent, zo kun je bijvoorbeeld de strijd met elkaar aan gaan, zonder dat je daar een wifi netwerk voor nodig hebt.

Dit zijn de beste games!

De Nintendo 3DS heeft natuurlijk een enorm scala aan games beschikbaar. Als je in al deze games moet zoeken, is het lastig om de juiste games te vinden. Op basis van de game ervaringen van andere spelers stelden wij deze lijst van beste games op. Je kunt er eens doorheen kijken en zien of de geschikte Nintendo 3DS game voor jou in het rijtje staat. Wellicht ben jij binnenkort al helemaal verkocht aan deze unieke game console!

Terug naar overzicht