Nintendo Wii U

Jarenlang stond de Nintendo bovenaan de lijst van consoles, met de steeds maar toenemende concurrentie besloten ze een andere weg in te slaan. De Nintendo Wii en Nintendo Wii U zijn dan welliswaar consoles, maar de speelwijze werkt sterk af van de playstation en Xbox. De Wii U is de nieuwe generatie van de Wii en is op tal van punten flink verbeterd. Voor de liefhebbers van de voorganger is de Wii U dan ook zeker een logisch vervolg! In dit artikel bespreken we onder andere wat er zo uniek is aan deze Wii U.

Uniek aan de Wii U

De Wii is in zijn concept al uniek, er moet namelijk met de controllers bewogen worden om het spel aan te sturen. Op die manier is gamen direct een stuk actiever! De Wii U heeft een aantal belangrijke verbeteringen gekregen, om te beginnen bij de contoller. Deze beperkt zich niet langer tot een simpele bediening maar is een waar console op zichzelf. Dit geeft de spelbeleving een hele nieuwe dimensie. Daarbij is de beeldkwaliteit sterk verbeterd, is het intern flash geheugen 64x keer zo groot geworden. Het leukste is dat alle Wii accessoires bruikbaar blijft!

Bekijk het assortiment games!

Ook voor de Wii U zijn talloze games te verkrijgen. Om ervoor te zorgen dat je altijd een goede game kiest, hebben we de beste games voor je op een rijtje gezet. Je kunt dan zelf bepalen welke van deze van deze toppers jou leuk lijkt! Naast het feit dat deze games erg goed zijn, zijn ze ook nog eens voordelig, vergelijk deze prijzen maar eens met een andere shop!

Terug naar overzicht