Nintendo Wii

Nintendo, we kennen het al sinds het begin der consoles. Elke keer opnieuw weet nintendo zich de markt terug in te werken. Met de komst van de Nintendo Wii boorden zij een hele nieuwe markt aan. De Nintendo Wii zorgt voor een nieuwe, gezondere manier van gamen. Daardoor is het een stuk interessanter voor gezinnen en kinderen. We vertellen je wat er zo uniek is aan de Nintendo Wii en waar je moet zijn voor de beste deals!

Vernieuwing, verbetering

De nintendo wii is weg van het stilzitten en knopjes drukken. Met de geavanceerde motion detectors wordt er gebruik gemaakt van fysieke bewegingen van de controller. Hiermee kun je zaken doen, zoals bowlen, racen of talloze andere spelletjes. Deze nieuwe manier van gamen is leuk en een stuk gezonder dan de traditionele vorm! Ondanks het bewegingsaspect is de keuze enorm, zo zijn er honderden games in ieder genre.

Zoek en vindt!

Er zijn dus enorm veel games, maar ook beschermhoezen, sturen en talloze andere accessoires voor de Nintendo Wii. Zo wordt het gamen nog leuker en comfortabeler. Games en accessoires kun je op veel plekken kopen en overal kom je andere prijzen tegen. Om je te helpen met het vinden van de juiste deal hebben we de beste keuzes voor je op een rijtje gezet. Kijk eens rond in het assortiment en bepaal zelf of er iets voor je tussen zit!

Terug naar overzicht