Playstation 3

Playstation is al jarenlang een zeer sterk console in de markt. De onsloopbare Playstation 1 voerde door zijn gebruiksgemak jarenlang de boventoon in de console markt. Nu, twee generaties verder, heeft playstation zicht ver ontwikkeld. De playstation 3 heeft een enorme update ten opzichte van de playstation 2 en ook de nieuwere playstation 4 heeft flink door ontwikkeld. Hieronder bespreken we de vernieuwingen van de playstation 3 en de accessoires!

Grote update

De playstation 3 heeft ten opzichte van de playstation 2 een grote update gehad. Van een game platform is het steeds verder ontwikkeld in een sociaal gamers platform. Games worden gedownload en geïnstalleerd, daardoor wordt de memorycard overbodig! Ook kun je contact leggen met andere gamers en hun bijstaan met hun games. Dit is on verkend terrein ten opzichte van de playstation 2 en biedt erg veel voordelen!

Games en accessoires

De playstation 3 heeft tal van games en accessoires beschikbaar, naast een extra controller kun je ook items als headsets, laders, en standaards kopen. Deze kunnen je helpen om comfortabeler te spelen of om de playstation netter op te bergen. En natuurlijk zijn er duizenden games in alle soorten en maten, deze worden vaak aangeboden in pakketten, samen met de console en wat aanvullende accessoires. Bekijk hier de pakketten die we voor jou selecteerde!

Terug naar overzicht