Playstation 4

De playstation 4 is de lang verwachtte update op de playstation 3. Na jaren van speelplezier op de playstation 3 is de update nodig en met veel succes doorgevoerd! De playstation 4 is wederom een daverend succes. Op deze pagina vertellen we je alles over de verbeteringen, de beschikbare accessoires en helpen we je bij het vinden van de voordeligste games. Kortom Worldcharts zet het voor je op een rijtje!

Verbeteringen

De playstation 3 heeft zijn taak goed gedaan, maar het is tijd voor vernieuwing. De playstation 4 heeft een aantal enorme updates gehad, wat het spelplezier zeker ten goede komt! Zo is de playstation 4 een stuk stiller, ook na uren lang intensief spelen kregen wij hem niet tot het maken van herrie. De processor is enorm verbeterd, daardoor heeft de vier ongeveer tien keer meer snelheid dan de playstation 3, heerlijk! Daarnaast is de controller enorm vernieuwd, zo is er een groot touchscreen aangebracht en werd er een grote lightbar op aangebracht, nu weet je nog beter hoe je ervoor staat en heb je nog meer flexibiliteit.

Accessoires & Games

Voor de playstation 4 zijn talloze games te krijgen, laat staan accessoires. De standaards, extra controllers en headsets zijn vol op verkrijgbaar en dat is slechts het begin. Om je te helpen bij het vinden van de juiste games en accessoires hebben we alles bij je op een rijtje gezet. Neem eens een kijkje in het assortiment, we zijn er zeker van dat je zult vinden wat je zoekt!

Terug naar overzicht