De PS Vita

De PS Vita is een hoogstaand console van playstation, gemaakt om jou onderweg een geweldige game ervaring te geven. De PS Vita is de opvolger van de PSP de portable playstation die iedereen onderweg moest verbinden met hun favoriete games. Echter is de PS Vita, in onze optiek, enorm verbeterd ten opzichte van de PSP. We vertellen je alles wat je moet weten en zijn er zeker van dat je verbaasd zal zijn van alle mogelijkheden!

Kenmerken

Zoals we al zeiden is de Playstation Vita enorm verbeterd ten opzichte van de PSP, hieronder beschrijven we de kenmerken van de PS Vita:

  • De PS Vita beschikt over een kristal helder 5 inch touchscreen

  • De achterkant van de PS Vita is voorzien van een Touchpad

  • Op het console vind je 2 analoge joysticks die je volledige controle geven

  • Zowel de voor- als de achterkant van de console is voorzien van een camera

  • Het apparaat zit bomvol bewegingscensoren die de spelbesturing een nieuwe dimensie geven!

Koppel aan je ps4

De PS Vita staat niet op zichzelf, alle games die je koopt voor je PS4 zijn ook direct beschikbaar op je PS Vita. Zo kun je onderweg verder spelen aan de game die thuis begon. Eenmaal terug thuis kun je je PS Vita gebruiken als controller voor je PS4. Daarbij worden alle behaalde awards, gekochten spellen en ontwikkelingen direct gesynct tussen de PS4 en PS Vita, zo kun je altijd verder gaan waar je gebleven bent!

De beste games op een rij!

De lijst met games voor PS Vita is niet minder dan enorm! Hierdoor is het zeker dat jij als gamer niet verveeld raakt. Om jou te helpen bij het selecteren van de geschikte games, hebben we de beste voor je op een rijtje gezet. Je kunt zelf een keuze maken en direct beginnen met spelen. Naast de kwaliteit van deze games, kun je er ook nog eens van uit gaan dat ze erg voordelig zijn!

Terug naar overzicht