Race games

Race games zijn games die velen al vanaf jongs af aan spelen. Ze zijn er in vele soorten en maten, maar het principe blijft veelal het zelfde! Je moet een bepaalde ronde of parcours sneller afleggen dan de tegenstander. Dat wil overigens zeker niet zeggen dat alle race games het zelfde zijn, sterker nog er zit enorm veel verschil tussen de verschillende race games! Door deze soorten en maten blijven race games altijd leuk!

Soorten race games

Onder de racegames kunnen verschillende games onderscheiden worden. Zo is er bijvoorbeeld een sterk onderscheidt tussen fantasie en realiteit race games.

Fantasie

Fantasie race games zijn race games die niet op de werkelijkheid gebaseerd zijn, je rijdt veel sneller dan werkelijk kan en de auto krijgt ook veel minder snel schade. Fantasie games spreken tot de verbeelding en zijn voor velen erg interessant om te spelen. In sommmige gevallen zijn er op de baan ook .

Realiteit

Bij Realiteit race games wordt gericht op het zo goed mogelijk namaken van de echte situatie. Het weggedrag en de schade wordt zo goed mogelijk nagemaakt. Er wordt dus gericht op het simuleren van een echte situatie!

Soorten race games

Racen hoeft natuurlijk niet alleen met auto's maar kan ook met motoren, vliegtuigen, fantasievoertuigen of zelfs te voet. Daardoor zijn er altijd wel goede games uit te kiezen die aansluiten bij de verwachting van de speler!

Onze lijst met race games!

Om je te helpen kiezen uit deze grote keuze aan racegames hebben we een grote lijst met race games gemaakt! Hieruit kun je zelf selecteren welke game jou het best lijkt. Verkeerd kiezen kan niet, we hebben ervoor gezorgd dat enkel de toppers beschikbaar zijn in het overzicht!

Terug naar overzicht