Top 1000

Het is al jarenlang een waar begrip, de top 100 aller tijden. Ieder jaar opnieuw vinden er aanpassingen plaats, in het streven naar de beste lijst ooit gemaakt. De top 1000 kan gezien worden als essentiële muziek voor iedere muziekliefhebber. Naast het feit dat er veel muziek op geïnspireerd wordt, kan het ook erg goed zijn om te bekijken welke stijlen je nog meer leuk vindt, dan degene die je reeds kent.

Verschillende genres

In de top 1000 kom je een grote variatie aan stijlen tegen. Daardoor is het extra boeiend om de lijst met muziek te beluisteren. Zo vindt je bijvoorbeeld vele classic rock nummers, maar ook ballades, popnummers, rap of R&B komen er veel in voor! Ondanks dat de stijlen zover uiteenlopen kun je toch rekenen op een continue hoog niveau van muziek. Je komt dus in geen geval bij nummers terecht die jou aandacht niet verdienen.

Alle jaartallen

De top 1000 aller tijden staat voor de beste muziek ooit gemaakt. Dat wil zeggen dat er muziek in kan zitten van allerlei tijdvakken. Dat kan dus zijn van 30 jaar geleden, maar ook muziek die pas 2 weken geleden is uitgekomen. Zo kun je horen dat muziek in de jaren verandert, maar dat er vroeger en nu goede muziek gemaakt werd.

Hieronder hebben we de top1000 aller tijden voor je neergezet, dan kun je zelf eens kijken welke muziek daarin genoteerd staat!

Terug naar overzicht