Xbox 360

Het was een moment, waar duizenden mensen wereldwijd op hebben gewacht. De release van de Xbox 360 was een langverwacht en zeer gewaardeerde release door Microsoft! Met De Xbox 360 werd definitief de strijd aangebonden met het almachtige Playstation. Ze bewezen zich met een next level console dat wereldwijd breed geaccepteerd zou worden. Ook de opvolger De Xbox One zou een waar succes worden!

Custom controllers

De Xbox heeft vele controllers beschikbaar, maar bij Xbox360 heb je ook de keuze voor talloze custom controllers. Deze controllers zijn er in talloze soorten, zo heb je ze bijvoorbeeld van je games, maar ook van verschillende merken of een speciaal ontwerp. Het hebben van een custom controller kan erg handig zijn, zeker als je je de controller mee neemt naar Lan party's bijvoorbeeld.

Games

Voor de Xbox 360 zijn duizenden games te verkrijgen, deze vindt je in ieder genre! Zo heb je bijvoorbeeld talloze race games, shooters en rpg games, maar ook vele puzzle games die steeds opnieuw boeiend blijven om te spelen. Speciaal voor iedereen die op zoek is naar een Xbox 360, hebben we alle producten op een rijtjes gezet. Neem eens een kijkje in het aantrekkelijke geprijsde assortiment!

Terug naar overzicht