Xbox One

De Xbox One is een van de leidende consoles van dit moment. Met grote concurrentie van de PS4 en Nintendo Wii staat de Xbox One aan de top van de gaming industrie. De Xbox is onder velen een zeer geliefd console dat wereldwijd erg populair is. De kenmerkende controller, hoge beeldkwaliteit en het grote aanbod aan games maken dat duizenden gamers elke dag weer inloggen op de console. Hieronder zullen we de voordelen van de Xbox one aan je beschrijven!

Pluspunten Xbox One

De Xbox One heeft een flink processor vermogen, met de 1.75 Ghz AMD 8-core processor. Hierdoor worden berekeningen sneller gemaakt en zal het spel veel soepeler lopen. Dit komt het spelgenot zeker ten goede. Daarbij zijn ook de graphics van de Xbox one verbazingwekkend te noemen. De console garandeert werkelijk een bijzonder hoge standaard in gaming en is daardoor een bijzonder goede keuze.

Bekijk de console aanbiedingen

Een Xbox One kopen kan op verschillende manieren. Er zijn altijd nieuwe aanbiedingen, pakketten of voordelen te behalen, waardoor een Xbox wellicht interessanter wordt om te kopen. We hebben speciaal voor jou de belangrijkste packs geselecteerd en op een rijtje gezet. Zo kun je zelf selecteren welke aanbieding voor jou het best geschikt is. Je weet dan zeker dat je een zeer voordelige aankoop doet, zonder dat je daar lang naar hebt moeten zoeken!

Terug naar overzicht