Zeroes top 100

De zeroes zijn de jaren die na de jaren 90 volgen, dat wil dus zeggen van 2000 tot 2010. Ook in die periode is er veel populaire muziek gemaakt die niet vergeten mag worden! Net zoals bij de 90s is ook voor deze generatie muziek een erg grote beweging. En ook in deze tien jaar is enorm veel muziek uitgebracht. Wil jij dit tijdperk herbeleven en de hoogtepunten uit deze tijd achter elkaar beluisteren? Dan is dit wat je zoekt!

Het beste van de zeroes!

Het beste van de zeroes zijn natuurlijk de hits die je kent en de nummers die je tot op de dag van vandaag kunt draaien. Het zijn die nummers die de mooiste herinneringen en beste emoties weten te raken. Daarmee kun je met een hele generatie terug blikken op de tijd van toen. Muziek leent zich namelijk prima om herinneringen op te halen en terug te denken aan de tijden die je toen beleefde!

Bekijk de zeroes top 100

De zeroes top 100 is een lijst die vol staat met nummers die in staat zijn om je terug te brengen naar de tijd van toen. Beleef de honderd beste nummers van die tijd, waar en wanneer je wilt! Met deze lijst ben je in een keer bij en hoef je niet langer te zoeken naar ieder individueel nummer. Hieronder kun je direct de lijst met nummer downloaden voor in iTunes! Zit het favoriete zeroes nummer er bij jou ook tussen?

Terug naar overzicht