Movie Charts

Movie charts zijn top lijsten van films, deze kun je gebruiken om te bepalen welke film je wil kijken of om te controleren of anderen een film net zo waarderen als jij het ook doet. Moviecharts zijn dus eigenlijk niets anders dan lijsten met goede films, maar er zijn tal van deze lijsten te bedenken. Op deze pagina leggen we je uit welke lijsten belangrijk zijn en linken we je direct door naar de lijsten die jij zoekt!

Top 10

De top 10 films is een belangrijke lijst. Hoewel de top 10 aller tijden weinig verandert, zijn het wel 10 films die je beslist gezien moet hebben. Deze films behoren veelal tot de algemene opvoeding en worden gezien als hoogstaand. Daarbij wordt er vaak naar gerefereerd in bijvoorbeeld andere films, series, boeken en tv programma's. De top 10 films aller tijden is daarmee dus erg belangrijk!

Bioscoop toppers

De lijst met bioscoop toppers heeft een veel hogere doorloop snelheid dan de eerder genoemde top 10 aller tijden. In deze lijst vind je alle films die het in de bioscoop periode erg goed deden. Ze trokken in korte tijd veel bezoekers en werden door recensenten erg goed beoordeeld. Deze lijst is erg handig om te gebruiken als je op zoek gaat naar een leuke film om te kijken. Daarbij wordt de lijst regelmatig vernieuwd, je kunt er dus steeds naar terug keren!

De beste films vinden

Als je een film gaat kijken, wil je natuurlijk voorkomen dat je twee uur lang naar een film zit te kijken die je niet leuk vindt. Daarmee wil je dus goed geïnformeerd op zoek gaan naar goede films. Speciaal voor onze bezoekers, en dus voor jou, selecteerden we een lijst met de beste films! Klik hieronder direct door naar deze lijst die we voor je selecteerden!